🎅 OFFENTLIGGØRELSE 🎅
Morskabs-Theatret

kommer traditionen tro til AKKC og spiller årets juleforestilling for hele familien – og i år lægges der atter brænde i kakkelovnen til en herlig juleoplevelse med forestillingen Jul i Gammelby!

Forestillingen handler om en købmand i Gammelby, der er ved at gå til af bekymring over, at hans fragtskib, det gode skib ”Haabet”, ikke er kommet i havn, og sker det ikke, vil han ikke holde julefest. Det vil julenisserne, der bor på loftet i købmandsgården, ikke finde sig i, og i ledtog med købmandens børn, Mads og Mette, finder de på forskellige drillerier, der skal overbevise købmanden, der samtidig er byens borgmester, om, at han gør bedst i ikke at aflyse julen.
Publikum kan i spilleperioden 28.11 – 19.12 forvente at få sig et par hyggelige timer med Morskabs-Theatrets mange frivillige, der alle lægger både krop og sjæl til for at få en professionel forestilling til at svæve hen over de skrå brædder.
Billetsalget er netop startet – læs mere om spilletidspunkter og billetsalg på akkc.dk
Billedet indeholder sandsynligvis: 5 personer, folk, der står og indendørs