Bestyrelsen

Jan Lynge

Læs mere her

Jeg er til daglig ansat ved Nordjyllands beredskab, hvor jeg stoppede som brandmand sidste år og er nu udelukkende i deres logistik afd.

Jeg startede i Morskabs-Theatret i 2011 hvor min yngste søn skulle spille med, og jeg startede på værkstedet med at bygge kulisser, i 2013 blev jeg valgt ind i bestyrelsen, hvor jeg i 2017 overtog posten som formand.

Det er utrolig spændende at være en del af Morskabs-Theatret ( for mit vedkommende udelukkende bag scenen). Det at få så mange frivillige,og forskellige mennesker til at arbejde i samme retning er udfordrende, men til gengæld kommer belønningen når premieren opføres, og man kan se at alt det arbejde der lagt i stykket fra så mange mennesker lykkedes.

Henrik Mogens Pedersen

Læs mere her

 Jeg har været en del af Morskabs- Theatret siden den spæde start i 1998 dels som skuespiller og dels som bestyrelsesmedlem af flere omgange. Jeg har altid syntes at det var spændende at være med til at skabe gode forestillinger i dette regi, hvor børn, unge og voksne i et samarbejde formår at videregive gode teater oplevelser til publikum i Aalborg Kongres & Kultur Center.

I mit civile liv arbejder jeg med udsatte voksne.

Tanja Muhlig Andreasen

Læs mere her

Jeg er 49 år, skolelærer og bosiddende i Frederikshavn.
Jeg har været en del af Morskabs-Theatret siden 2012, både som skuespiller og medlem af bestyrelsen.
I bestyrelsen fungerer jeg bl.a. som sekretær. Derudover er jeg kostumeansvarlig på forestillingerne.

Maja Jensen

Læs mere her

Jeg er kommet i den alder hvor jeg er pensionist. Mit arbejdsliv har bl.a. budt på ansættelse i Østre Kapel Krematorium, Nørresundby Kirke (som kirketjener) og sluttelig som It-support på Aalborg Bibliotekerne.

Mine interesser er: digte, sangskrivning, musik, teater, it og meget mere.

Min rolle i bestyrelsen er at være den rekvisitansvarlige og den PR ansvarlige.

Mette Dall

Ulla Sørensen