Om Morskabs-Theatret

Morskabs-Theatret er et frivilligt amatørteater der hvert år opfører mindst en forestilling i Det Lille Teater i AKKC.

Vi startede i 1997 og har spillet over 35 forestillinger for mere end 100.000 publikummer.

Foreningens formål er at understøtte at alle der ønsker at dygtiggøre sig i forhold til teater, musical og generel scenekunst har et sted de kan få professionel undervisning og instruktion samt deltage i forestillinger for et betalende publikum.

Vi har øvelokaler på Skydebanevej 9 i Aalborg Vestby hvor vi også holder forskellige arrangementer som teatersport, improvisation, sang- og danseundervisning og meget mere.

originale_bestyrelse.jpg
Morskabs-Theatrets bestyrelse i 1997

Morskabs-Theatrets bestyrelse idag

flemming_portraet_x25.jpg

Flemming Paasch

Formand

Jeg har været en del af teatrets bestyrelse siden efteråret 2023 og brænder for at give alle vores medlemmer de bedste forudsætninger for at kunne udvikle sig og blive udfordret.

I Morskab-Theatret er der plads til alle, enten på eller bag scenen. Vores årlige forestilling er afhængig af vores frivillige medlemmer der knokler for at gøre det muligt.

Denne foreningsånd er teatrets dna og de 3 – 4 uger forestillingen kører er kulminationen på mange menneskers hårde arbejde hele året. Tak til jer.

placeholder_portrait.png

Mette Dall

Næst-formand

Hej jeg hedder Mette. Mit bekendtskab med Morskabs-Theatret begyndte i 2009, da min ældste datter spillede med første gang. Siden er det blevet til mange forestillinger og følgeskab af hendes 2 mindre søskende.

Jeg har i årene tilbudt min hjælp som forældre til forskellige opgaver. Og i 2019 blev jeg valgt ind i bestyrelsen. Jeg startede i PR og havde en del af kontakten til AKKC.

Siden er jeg blevet næstformand og i år har jeg sammen med Lotte ansvaret for kostumer - og hjælper med diverse opgaver. I spille perioden er jeg at finde bag scenen, som bl.a forestillingsleder - og til andre opgaver som altid opstår.

lotte_portraet_x25.jpg

Lotte Gøttler

Kasserer

Jeg var med i Morskabs-Theatret første gang i 2016, hvor jeg spillede Peters mor og Rosa i Peters Jul.

Siden har jeg spillet med flere gange og siden 2023 også været en del af bestyrelsen hvor jeg er kasserer.

Ud over rollen som kasserer og skuespiller er jeg også ansvarlig sammen med Mette for at finde, tilrette og sy kostumer så vores skuespillere tager sig bedst muligt ud på scenen.

elias_portraet_x25.jpg

Elias Myhlendorph

PR fotograf og grafiker

Jeg startede i Morskabs-Theatret som skuespiller i 2018 som Fimpe i Jul på Slottet og har været med i bestyrelsen siden 2020.

Teatret har en speciel plads i mit hjerte. Mit mål som bestyrelsesmedlem er at kunne sprede magien og glæden teatrets verden byder på. Morskabs-Theatret skal være en familietradition som spreder sig til alle.

Jeg står for det fotografiske og grafiske til Morskabs-Theatrets sociale medier. Udover PR styrer jeg teatrets hjemmeside.

maja_portraet_x25.jpg

Maja Jensen

Bestyrelsesmedlem

I mit arbejdsliv har jeg tilbragt de allerfleste år som kirketjener i en skøn landsbykirke. Et meget varieret og givende arbejde. De sidste tre år, før min pensionering, var jeg It-medarbejder på hovedbiblioteket.

Jeg holder meget af det levende teater og elsker musik. Jeg skriver selv musik, og udgav en CD i 2018.

Jeg har været en del af Morskabs-Theatrets bestyrelse i ca. 10 år. Derforuden bruger jeg en del tid på frivilligt arbejde.

frederik_portraet_x25.jpg

Frederik Alken

Bestyrelsesmedlem

Jeg har været en del af teatret siden 2004 hvor jeg første gang deltog i forestillingen Skatteøen.

Siden har jeg haft nogle fantastiske oplevelser i forskellige forestillinger som skuespiller og siden 2023 har jeg også været en del af bestyrelsen hvor jeg ønsker at bidrage til teatrets fortsatte kunstneriske udvikling.

Jeg brænder for teatret og ønsker at være med til at give børn og unge muligheden for at prøve dem selv af i trygge rammer og hjælpe dem til at finde ud af om de vil forsætte som amatører eller forsøge at gøre skuespillet til en levevej.

vi er medlem af:

dats_logo.png